eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plTematy › przetwory rybne
  • Jakość żywności: przetwory rybne w I kw. 2011

    Jakość żywności: przetwory rybne w I kw. 2011

    00:31 12.07.2011

    ... rybnych, a skontrolowane partie ryb wędzonych zakwestionowano w przypadku 7,3%. Na podstawie powyższego można zauważyć, że produkty rybne poddane w czasie produkcji złożonym procesom technologicznym, np. marynaty rybne, mającym na celu przedłużenie ich trwałości, umieszczone w szczelnych opakowaniach z dodatkiem warzyw, oleju i przypraw, wykazują ... WIĘCEJ

    Tematy: jakość produktów spożywczych, jakość produktów żywnościowych, kontrola jakości, oznakowanie żywności
  • Jakość żywności: przetwory rybne w III kw. 2010

    Jakość żywności: przetwory rybne w III kw. 2010

    00:10 17.01.2011

    ... wędzone czy mrożone. Ryby mrożone, solone i wędzone zostały skontrolowane w I i III kwartale 2009 r. oraz w III kwartale 2010 r. Przetwory rybne o większym stopniu przetworzenia, np. marynaty czy konserwy rybne, poddano kontroli w II i IV kwartale 2009 r. oraz w I kwartale 2010 r. Z uwagi na różnorodność asortymentową, występującą podczas kontroli ... WIĘCEJ

    Tematy: jakość produktów spożywczych, jakość produktów żywnościowych, kontrola jakości, oznakowanie żywności
  • Przetwory rybne: kontrola IV kw. 2009

    Przetwory rybne: kontrola IV kw. 2009

    10:42 12.05.2010

    ... wyjątkiem tych w Opolu i Wrocławiu) przeprowadziły kontrolę, której celem było sprawdzenie jakości handlowej przetworów rybnych, takich jak: marynaty rybne, ryby mrożone, konserwy rybne, ryby solone i wędzone oraz surowce wykorzystywane do produkcji przetworów rybnych, w zakresie zgodności z obowiązującymi przepisami oraz deklaracjami producentów ... WIĘCEJ

    Tematy: kontrola jakości, rynek żywności, jakość żywności, jakość produktów spożywczych


Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: