eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plTematy › bezpieczeństwo żywności
  • Produkcja żywności: HACCP to nie wszystko

    Produkcja żywności: HACCP to nie wszystko

    10:40 29.01.2016

    ... jednego podmiotu - Państwowej Inspekcji Bezpieczeństwa Żywności i Weterynarii, który by ujednolicił system. Obowiązki po stronie firm Pierwszym etapem dbania o bezpieczeństwo żywności jest wewnętrzne wypełnianie norm przez samo przedsiębiorstwo produkcyjne. Warto przy tym nadmienić, że jakość polskiej żywności często jest wskazywana jako główny ... WIĘCEJ

    Tematy: jakość żywności, bezpieczeństwo żywności, normy żywności, GMP/GHP
  • Bezpieczeństwo żywności: Rentgen na linii

    Bezpieczeństwo żywności: Rentgen na linii

    02:15 15.09.2009

    ... . Przez lata nasze laboratoria miały okazję współpracować z wieloma firmami różnej wielkości i o różnym podejściu do kwestii bezpieczeństwa żywności. Obserwujemy ciągły wzrost świadomości wśród producentów i dystrybutorów żywności w tym zakresie. Oczywiście największe budżety na kontrolę jakości przeznaczają duże koncerny, ale z roku na rok polscy ... WIĘCEJ

    Tematy: bezpieczeństwo żywności, jakość żywności, produkty żywnościowe, identyfikowalność


Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: