Sektor usług w Polsce 2007
2008-08-28 00:48
Przeczytaj także: Spożywczy rynek hurtowy w 2008 r.
fot. mat. prasowe
Struktura sieci placówek gastronomicznych w 2007 r.
Sprzedaż hurtowa (w cenach bieżących) w przedsiębiorstwach handlowych w 2007 r. została oszacowana na ok. 723,0 mld zł.
fot. mat. prasowe
Struktura sprzedaży hurtowej w 2007 r. (ceny bieżące)
Wartość zapasów badanych przedsiębiorstw na koniec grudnia 2007 roku wynosiła 147 608,2 mln zł i była o 23,0% wyższa niż przed rokiem, w tym w handlu i naprawach o 25,4%.
1 2
oprac. : Regina Anam / eGospodarka.pl
Przeczytaj także
-
HoReCa w długach. Największe ma gastronomia
-
Centra handlowe zajmują już 13 mln mkw. Nowa podaż najwyższa od lat
-
Rynek handlowy 2023 i prognozy na rok 2024
-
Kuchnia polska numerem 1. w USA?
-
Polska gastronomia jest w złej kondycji
-
Gastronomia mierzy się z inflacją. Jest trudniej niż w czasie pandemii
-
Catering i food truck w opałach. Rośnie zadłużenie gastronomii
-
Jaki program lojalnościowy w restauracji i hotelu?
-
Rosną długi w sektorze HoReCa, głównie w gastronomii