eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plTematy › jedzenie na wynos
  • Q-commerce oceniane pozytywnie przez blisko połowę Polaków

    Q-commerce oceniane pozytywnie przez blisko połowę Polaków

    00:35 13.07.2023

    ... do tego rodzaju usług (12 proc.) i obawia się, że zamówiony produkt okaże się wadliwy (9 proc.). Jedzenie na wynos, najpopularniejszą z kategorii Niezmienną popularnością cieszą się platformy umożliwiające zamawianie jedzenia na wynos – z tej formy korzysta aż 86 proc. badanych. Najchętniej wykorzystywanymi rozwiązaniami tego typu są: Pyszne.pl ... WIĘCEJ

    Tematy: Q-commerce, quick delivery, zakupy internetowe, zakupy online
  • Jedzenie z dowozem popularniejsze dzięki pandemii

    Jedzenie z dowozem popularniejsze dzięki pandemii

    00:20 23.10.2021

    ... %) i wynosi 24%. Przynajmniej raz w tygodniu jedzenie na wynos zamawia 25% osób na świecie. Jest to najpowszechniejsze w Indonezji oraz Korei Południowej, w Europie zaś – w Grecji. Polska znalazła się poniżej średniej, ale jednocześnie jest na trzecim miejscu wśród krajów europejskich. Za jedzenie z dowozem najwięcej płacą Szwajcarzy – równowartość ... WIĘCEJ

    Tematy: jedzenie z dowozem, jedzenie z dostawą, jedzenie na wynos, jedzenie
  • Restauracje przed nowymi wyzwaniami. Czego chcą konsumenci?

    Restauracje przed nowymi wyzwaniami. Czego chcą konsumenci?

    12:33 09.07.2021

    ... , jaką dają na przykład ogródki restauracyjne – mówi Kamil Kucharczyk, wicedyrektor w dziale doradztwa finansowego Deloitte. Zdaniem eksperta dotychczasowy model stołowania się w zatłoczonych restauracjach w dużej mierze zastąpi jedzenie na świeżym powietrzu – o 10 proc. przybyło konsumentów, którzy częściej będą zamawiali jedzenie na wynos lub ... WIĘCEJ

    Tematy: gastronomia, restauracje, bary, HoReCa
  • HoReCa i eventy. Jak radzą sobie rok po wybuchu pandemii?

    HoReCa i eventy. Jak radzą sobie rok po wybuchu pandemii?

    00:10 14.03.2021

    ... (z wyjątkiem np. pizzerii) nie inwestowały w promowanie ofert na wynos. Nie był to segment działalności, który przynosił zyski porównywalne z serwowaniem jedzenia na miejscu. Epidemia Covid-19 i zamrożenie gospodarki wymusiły skokowy wzrost liczby lokali gastro, które oferują dania na wynos i z dostawą. Rynek dostaw jedzenia jest z pewnością ... WIĘCEJ

    Tematy: gastronomia, restauracje, bary, HoReCa
  • Jedzenie na wynos ratuje gastronomię?

    Jedzenie na wynos ratuje gastronomię?

    11:24 27.01.2021

    ... jedzenie na wynos najczęściej wybieramy opcję gotówki przy odbiorze (55 proc.). Może to wynikać jednak z wygody i niechęci do tracenia czasu na wykonywanie kolejnych operacji w sieci, zwłaszcza że jest to metoda chętnie wybierana przez osoby w wieku 18-29 lat (63 proc.), które na ... WIĘCEJ

    Tematy: gastronomia, restauracje, bary, HoReCa


Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: