07:10 22.03.2010
... I. CEL KONTROLI Celem kontroli było sprawdzenie oznakowania pieczywa i bułki tartej a także jakości handlowej obejmującej cechy organoleptyczne i parametry fizykochemiczne bułki tartej. Na podstawie dokumentacji zakładowej, sprawdzono również surowce stosowane do produkcji pieczywa oraz bułki tartej. II. ZAKRES KONTROLI Kontrolą objęto 62 piekarnie ...
Biznes bez granic: Handel zagraniczny w nowej rzeczywistości
Panorama Reden i Niebieski Bursztyn od ATAL
Polski Ład 2.0: czy zmiana formy opodatkowania będzie opłacalna? Sprawdź symulację
Fala upałów: jakie obowiązki pracodawcy?
Prawo patentowe Unii Europejskiej czekają rewolucyjne zmiany
Jaka zaliczka na podatek dochodowy od firmy za czerwiec 2022 r.?
Bezpieczniejszy zakup mieszkania od dewelopera. Ruszył Deweloperski Fundusz Gwarancyjny