eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plWiadomościGospodarkaPrzemysłJakość wyrobów z mięsa czerwonego w IV kw. 2011 › Zakwestionowane partie przetworów z mięsa czerwonego ogółem oraz z grupy Premium w 2011 r. (w %)

Jakość wyrobów z mięsa czerwonego w IV kw. 2011

2012-04-06 10:26

Zgodnie z Rocznym ramowym planem kontroli Inspekcji JHARS na 2011 rok w IV kwartale wszystkie wojewódzkie inspektoraty JHARS przeprowadziły kontrolę planową w zakresie jakości handlowej przetworów z mięsa czerwonego. Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek

fot. mat. prasowe

Zakwestionowane partie przetworów z mięsa czerwonego ogółem oraz z grupy Premium w 2011 r. (w %) W niemal 16% wyrobów stwierdzono nieprawidłowości w zakresie parametrów fizykochemicznych

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: