Jakość wyrobów z mięsa czerwonego w IV kw. 2011
2012-04-06 10:26
Zgodnie z Rocznym ramowym planem kontroli Inspekcji JHARS na 2011 rok w IV kwartale wszystkie wojewódzkie inspektoraty JHARS przeprowadziły kontrolę planową w zakresie jakości handlowej przetworów z mięsa czerwonego. Przejdź do artykułu ›
fot. mat. prasowe
Zakwestionowane partie przetworów z mięsa czerwonego ogółem oraz z grupy Premium w 2011 r. (w %) W niemal 16% wyrobów stwierdzono nieprawidłowości w zakresie parametrów fizykochemicznych
Inne galerie w kategorii Wiadomości
-
Cyberprzestępcy testują nową technikę FileFix. Ataki phishingowe bez użycia luk w oprogramowaniu.
-
Google testuje AI, które dzwoni do firm. Zmiany w kampaniach Performance Max i raportach Google Ads
-
Kobiety na rynku pracy: mniejsze ambicje czy większe bariery?
-
Nie tylko cena. Co naprawdę przyciąga klientów i buduje ich lojalność?