eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plWiadomościGospodarkaRaporty i prognozyPunkty gastronomiczne pod lupą Inspekcji Handlowej › Procentowy udział kontroli w poszczególnych typach placówek

Punkty gastronomiczne pod lupą Inspekcji Handlowej

2011-08-09 11:19

Najlepiej - w barach mlecznych i fast foodach, najgorzej - tam, gdzie spędzamy wakacje i ferie. Zastrzeżenia wzbudziło blisko 80 proc. punktów gastronomicznych skontrolowanych przez Inspekcję Handlową na zlecenie UOKiK. IH sprawdziła 424 punkty gastronomiczne: restauracje, kluby, bary na dworcach, bary mleczne, punkty fast food należące ... Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek
Punkty gastronomiczne pod lupą Inspekcji Handlowej

fot. mat. prasowe

Procentowy udział kontroli w poszczególnych typach placówek Procentowy udział kontroli w poszczególnych typach placówek

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: