eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plWiadomościGospodarkaRaporty i prognozyPolacy a turystyka kulinarna › Przywożenie produktów regionalnych z wyjazdów

Polacy a turystyka kulinarna

2013-09-21 00:55

Łatwość przemieszczania się i nieograniczony dostęp do informacji otworzyły przed nami nowe możliwości eksploracji. Tysiące turystów każdego roku wyrusza w podróż, aby odkrywać, oderwać się od codzienności, przeżyć coś wyjątkowego, a nade wszystko „doświadczać”. Ruszamy w podróż śladem fortyfikacji, dzikiej przyrody ... Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek

fot. mat. prasowe

Przywożenie produktów regionalnych z wyjazdów Najczęściej przywozimy sery (35%) – dosyć łatwe w transporcie, ale zarazem unikatowe, miody (14%), ryby (14%) i wędliny (13%), a także chleb (8%). Swoistą kategorią kulinarnych „łupów” są napoje alkoholowe - piwa regionalne (9%), wódki, nalewki i miody pitne (8%) oraz wina regionalne (7%).

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: