eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

Jak sprzedaż piwa "nakręca" rynek pracy

2016-05-30 11:28

Polacy coraz częściej stołują się poza domem. Z badania zrealizowanego na zlecenie Związku Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego wynika, że co trzeci gość restauracji do posiłku zawsze lub niemal zawsze wybiera piwo, co czyni je najpopularniejszym alkoholem polskiej gastronomii. Popularność piwa powinna cieszyć nie tylko browarników ... Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek

fot. mat. prasowe

Piwo a sektor HoReCa 7 na 10 placówek gastronomicznych posiada piwo w swojej ofercie

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: