Pandemia i inflacja pomagają ograniczać marnowanie żywności
2021-11-02 10:26
Polacy ograniczają swoje wydatki. Wybuch pandemii i związana z tym niepewność przyszłości spowodowały, że zaczęli się uważniej przyglądać swoim budżetom. Rosnące wciąż ceny towarów i usług powodują natomiast, że rodacy dłużej zastanawiają się nad tym, co i ile kupują, co zapobiega marnowaniu żywności. Odsetek Polaków ... Przejdź do artykułu ›
fot. mat. prasowe
Straty finansowe z powodu marnowania żywności Według Quality Watch obecnie 42 proc. osób wskazuje, że traci do 200 zł wraz z zepsutą żywnością.
Inne galerie w kategorii Wiadomości
-
Reklama w internecie, telewizji i w radio w VI 2025
-
Cyberprzestępcy testują nową technikę FileFix. Ataki phishingowe bez użycia luk w oprogramowaniu.
-
Google testuje AI, które dzwoni do firm. Zmiany w kampaniach Performance Max i raportach Google Ads
-
Kobiety na rynku pracy: mniejsze ambicje czy większe bariery?