eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

Pandemia i inflacja pomagają ograniczać marnowanie żywności

2021-11-02 10:26

Polacy ograniczają swoje wydatki. Wybuch pandemii i związana z tym niepewność przyszłości spowodowały, że zaczęli się uważniej przyglądać swoim budżetom. Rosnące wciąż ceny towarów i usług powodują natomiast, że rodacy dłużej zastanawiają się nad tym, co i ile kupują, co zapobiega marnowaniu żywności. Odsetek Polaków ... Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek

fot. mat. prasowe

Straty finansowe z powodu marnowania żywności Według Quality Watch obecnie 42 proc. osób wskazuje, że traci do 200 zł wraz z zepsutą żywnością.

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: