eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plTematy › sezon grillowy
  • UOKiK: bezpieczne grillowanie

    UOKiK: bezpieczne grillowanie

    11:59 29.04.2011

    Temperatura nie niższa niż 55°C - to nie prognoza pogody na najbliższy weekend, ale zalecenia dotyczące zapłonu podpałek do grilla. Przed majowym weekendem Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów oraz Inspekcja Handlowa radzą, na co zwrócić uwagę wybierając urządzenia do grillowania. Poprawia się poziom bezpieczeństwa dostępnych na polskim rynku ... WIĘCEJ

    Tematy: uokik, porady dla konsumentów, majówka, weekendy majowe
  • Grill po polsku: jaka żywność króluje?

    Grill po polsku: jaka żywność króluje?

    13:00 06.07.2009

    ... się produkty, w których zastosowano zamknięcie typu "Pop up". Sprawia ono, że nie gubimy zakrętek. Wieprzowina - królowa grilla Z punktu widzenia sprzedażowego sezon grillowy to okres strategiczny dla zakładów mięsnych. W tym czasie można zaobserwować przesunięcia w strukturze zakupów. Im bardziej sprzyjająca pogoda, tym bardziej znaczący ... WIĘCEJ

    Tematy: grill, rynek żywności, żywność, potrawy z grilla

poprzednia  

1 2



Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: