eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plTematy › jakość pieczywa
  • Chleb z pszenicy paszowej?

    Chleb z pszenicy paszowej?

    11:34 07.12.2010

    ... wykiełkowały na kłosach). - W Polsce obecnie coraz wyraźniej odczuwa się niedobór ziarna nieporośniętego - powiedziała. Chodzi o tzw. parametr/liczbę opadania, od której zależy jakość pieczywa (chleb zbyt szybko opada i robi się zakalec). Dlatego młynarze dodają różnego rodzaju preparaty lub też mieszają z nim lepsze ziarno - wyjaśniła ... WIĘCEJ

    Tematy: chleb, jakość pieczywa, jakość zboża, ceny zboża
  • Spożycie pieczywa spada z roku na rok

    Spożycie pieczywa spada z roku na rok

    12:29 27.07.2010

    ... pieczywa idzie w parze z większą dbałością o jego jakość ... WIĘCEJ

    Tematy: spożycie pieczywa, pieczywo, chleb, piekarnie


Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: